Haderslev Teaterforening

Dansk Teater fylde 300 år. Den 23. september 1722 kl. 17 blev der, for første gang, sagt replikker på dansk fra en scene. Det var ikke bare teaterhistorie, men en revolution for dele det danske samfund. Nu blev almindelige borgers liv synliggjort på scenen, det danske sprog blev udbredt til alle samfundslag og en egentlig dansk litterær tradition tog sin begyndelse.

Det er nu tid til at overveje, hvad man skal forlyste sig med i de mange kommende måneder? Vi har en god idé – hvad med en tur i teatret?
Ligesom film skal ses i biografen, skal teater ses i teatret. I mørket sammen med andre. Sammen om oplevelsen så den kan mærkes og diskuteres. Sådan skal teater være – oplevelser for små og store, for kendere og novicer.

I 99 af de 300 år har der været vist teater i Haderslev. Det er vi stolte af og vi har, i bestyrelsen, lagt os i selen i arbejdet med repertoiret, hvor kvalitet er nøgleordet. Vi håber at vores valg af forestillinger falder i din smag og lad os sammen fejre Dansk Teaters 300 års fødselsdag.
ALT KAN SKE I MØRKET.

Mvh.

HADERSLEV TEATERFORENING

Jane Krogh Christensen
Markedsføring
Diernæs Strandvej 30
6100 Haderslev

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box