Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Velkommen til

Danmarks store erhvervsevent!

Business Power 2024
23. maj. 2024

Save the date til Business Power, Danmarks store erhvervsevent!

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Hvad kan du se frem til?

Årets tema

Social ansvarlighed er benhård business

Til Business Power ’24 dykker vi ned i social ansvarlighed, og du kan se frem til at møde vores veloplagte konferencier og en række inspirerende oplægsholdere, som sammen vil gøre dig klogere på hvordan social ansvarlighed er benhård business.

ESG er på alles læber, og især S’et og social ansvarlighed kan være en udfordring for mange virksomheder. Mange udtrykker, at når det handler om mennesker og bløde værdier, er det svært at gøre målbart. Men det udsagn kunne ikke være mere forkert. At komme i mål med S’et på til din ESG-rapportering er mindst lige så benhård business som alle andre områder.

Derfor udforsker vi det sociale aspekt af social ansvarlighed på Business Power!

ESG: Environment, Social, Governance

ESGs sociale side: Hvordan kan din virksomhed arbejde mod at blive mere socialt ansvarlig? Og vigtigst af alt, kan din virksomhed drage fordel af denne tilgang?

Vi har planlagt spændende oplæg og vinkler, der vil udfordre din viden og perspektiver på social ansvarlighed. Sammen med vores fremragende foredragsholdere, vil vi udforske mulighederne og fordelene ved at tage skridtet mod en mere socialt ansvarlig forretning.

Dagens konferencier

Cathrine Reinert

Cathrine har en imponerende baggrund som journalist på TV2, redaktør og kommunikationskonsulent i Kolding Kommune, kommunikations- og public affairs rådgiver hos Udviklingsråd Sønderjylland og i dag som direktør for Public Affairs ved KommPress. Hun er kendt for at stille knivskarpe spørgsmål, drage paralleller og udfordre hendes oplægsholdere, og hun vil uden tvivl tage os sikkert igennem dagen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Business Power 2024 med Cathrine Reinert som konferencier!

Picture of Cathrine Reinert

Cathrine Reinert

Cathrine har en imponerende baggrund som journalist på TV2, redaktør og kommunikationskonsulent i Kolding Kommune, kommunikations- og public affairs rådgiver hos Udviklingsråd Sønderjylland og i dag som direktør for Public Affairs ved KommPress. Hun er kendt for at stille knivskarpe spørgsmål, drage paralleller og udfordre hendes oplægsholdere, og hun vil uden tvivl tage os sikkert igennem dagen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Business Power 2024 med Cathrine Reinert som konferencier!

Oplægsholdere

 Til Business Power ’24 kan du høste erfaringer fra en række knivskarpe oplægsholdere.

Picture of Svend Brinkmann

Svend Brinkmann

Debattør, bogforfatter og
professor i psykologi

Læs mere om Svend
Picture of Rune Strøm

Rune Strøm

Rutineret og skarp formidler inden for
konflikthåndtering og kommunikation

Læs mere om Rune
Picture of Caroline Farberger

Caroline Farberger

Professional Chairperson,
Experienced CEO, Keynote Speaker

Læs mere om Caroline
Picture of Heino Juhl

Heino Juhl

Adm. Direktør for
Lindab Danmark

Læs mere om Heino

Tøv ikke med at købe din billet

Der er stadig ledige pladser til dette års Business Power. Så tøv ikke med at bestille en billet i dag!
Billetter kan fås fra 795 kr*

* Bemærk at prisen her er angivet eksl. moms. Billetten inkluderer lækker mad og drikke, spændende og inspirerende oplægsholdere og smukke rammer.

Business Power '24 er gjort muligt takket være

Hovedsponsor
Erhvervssponsorer

Business Power afholdes i år ved

Den Holstenske Lade , 6510 Gram
Business Power er et samarbejde med

Svend Brinkmann

Med års erfaring som debattør, bogforfatter og professor i psykologi, vil Svend Brinkmann levere en inspirerende præsentation, der vil styrke din forretnings succes.

Svend Brinkmann (f. 1975) har været professor i psykologi på Aalborg Universitet siden 2009. Fra 2012-2015 var han tillige professor II på Universitetet i Bergen, Norge. Hans forskningsinteresser omfatter psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Han har skrevet eller redigeret mere end 30 bøger og næsten 200 artikler. Han har modtaget flere priser, bl.a. DR’s formidlingspris, Rosenkjærprisen samt Gyldendals formidlingspris. Derudover er han skribent og anmelder for Politiken, og han har været vært på forskellige programmer på radio og tv, senest “Brinkmann på P1” og “Brinkmanns briks”.

Rune Strøm

Rune Strøm er en anerkendt, rutineret og skarp formidler inden for konflikthåndtering, kommunikation og ledelse.

Rune Strøm giver sig 110% og rammer selv de bagerste rækker i salen. Med sine erfaringer og fortællinger får han typisk sit publikum hele følelsesregisteret igennem, og det er ikke uvant både at have grædt og grint efter et foredrag med en af Danmarks bedste foredragsholdere. Det er underholdende, samtidig med at tilhørerne lærer en masse, både om dem selv, deres kollegaer og deres omgangskreds.

Rune Strøm foredrag anvender personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag. Til stor fornøjelse blandt deltagerne er han ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation hos sine deltagere.

Caroline Farberger

Caroline, en anerkendt svensk forretningskvinde, som vil dele hendes indsigt om diversitet og inklusion, og hvordan hendes valg og ledelsesbeslutninger har været en stor øjenåbner for hende.

Caroline er en professionel forperson og bestyrelsesmedlem, Tech Investor, erfaren CEO, keynote speaker og forfatter. Indtil 2022 var hun administrerende direktør for det svenske forsikringsselskab ICA Insurance, efter at have tilbragt i alt 25 år i finansbranchen på flere ledende poster. Ud over sin line management-erfaring har Caroline også været dot-com-iværksætter og konsulent hos McKinsey.

Caroline er den første senior erhvervsleder i Norden, der taler åbent om sit kønsskifte, efter tidligere at have levet som Carl Farberger. Derfor er Caroline blevet en fortaler og ambassadør for mangfoldighed og inkluderende ledelse.

Heino Juhl

Hvad gør Lindab til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

“Med baggrund i en stærk kultur og et grundlæggende værdisæt formår Lindab at være en anerkendt arbejdsplads, hvor psykologisk tryghed og åbenhed opleves reelt hos medarbejderne. De ønsker at styrke deres medarbejdere i deres daglige beslutninger og har stor tillid til at hver især lykkes.”

Men – hvordan går det hånd i hånd med at drive forretningen?

Du kan nå det endnu!

Det er endnu ikke for sent at reservere din billet til Business Power.

Billetsalget lukker om

Dage
Timer
Minutter
Sekunder