Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Det Store Erhvervstræf

Glæd dig til Det Store Erhvervstræf, hvor vi skal besøge de smukke rammer ved Tørning Mølle. Der venter en aften med ny inspiration, topaktuelle oplæg, god mad og tid til værdifuldt netværk. Aftenens program er krydret med spændende oplæg og emner, som fylder i hverdagen for SMV’er – det er skræddersyet og vi tør godt love, at det bliver værdifuldt.

Vi glæder os til en god aften sammen med Haderslev kommunes erhvervsliv ved Tørning Mølle.

I dagens første oplæg, dykker vi ned i kunstig intelligens. Vi får en forståelse af kunstig intelligens’ potentiale, de udfordringer den præsenterer og hvordan det kan anvendes strategisk i forretningsverdenen. Glæd jer til et målrettet og interessant oplæg ved Jesper Outzen, som er oplægsholder, underviser og specialist i kunstig intelligens.

Næste oplægsholder er Haderslev Kommunes Jobcenter, som vil give en præsentation af hvordan virksomhedsservice kan være en professionel samarbejdspart i forhold til rekruttering, kompetenceudvikling af medarbejdere og med fokus på Fast-Track, som hjælper med forebyggelse af sygefravær og tidlig indsats.

Vi skal nyde lidt godt at spise inden vi sætter os til rette til aftenens sidste oplæg. Vi glæder os meget over at kunne præsentere Helen Eriksen for jer og hendes oplæg om Stærefloksledelse.

”Sort sol er det vilde fænomen, hvor tusindvis af stære bevæger sig synkront og nærmest dansende laver organiske formationer i luften, mens de flyver i ret høj fart.”

Med det som den bærende metafor, dykker Helen Eriksen ned i vejene til den sammenhængende, samskabende og synkrone organisation, som bevæger sig nærmest intuitivt som ét felt. Med øget trivsel og (bæredygtig økonomisk) succes i kølvandet. Og hvad sker der så i forandringstider, når man skal reagere på udefrakommende muligheder og trusler?

Program

  • Kl. 16.00 – 16.30 – Ankomst og netværk
  • Kl. 16.30 – 16.40 – Velkomst
  • Kl. 16.40 – 17.30 – Oplæg om kunstig intelligens, v. Jesper Outzen
  • Kl. 17.30 – 18.00 – Samarbejde om god erhvervsservice, v. Haderslev Kommune, Henrik Jacewicz og Sanne Nielsen
  • Kl. 18.00 – 19.00 – Spisning og netværk
  • Kl. 19.00 – 20.00 – Oplæg om Stærefloksledelse, v. Helen Eriksen
  • Kl. 20.00 – 21.00 – Afrunding, netværk og tak for i dag.

Skal du med? Så tryk tilmeld og deltag i Det Store Erhvervstræf sammen med erhvervsledere og samarbejdspartnere fra hele Haderslev kommune.

Det Store Erhvervstræf starter om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Erhvervstræffet har fundet sted, vi ses næste gang!

Praktiske oplysninger

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til:
Billede af Bente Sejersbøl

Event & kommunikationsansvarlig

Bente Sejersbøl