Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Ekstraordinær Generalforsamling HER

Bestyrelsen i Haderslev Erhvervsråd indkalder til ekstraordinær generalforsamling med ønske om vedtægtsændringer.

Vedtægtsændringer

  • Der er et ønske om især 2 vedtægtsændringer;
  • Med nuværende vedtægter, vælges formanden direkte på generalforsamlingen. Dette ønskes ændret, så bestyrelsen konstituerer sig på førstkommende bestyrelsesmøde efterfølgende med formand og næstformand. Dette for at sikre det bedst mulige grundlag for samarbejde mellem formand og den øvrige bestyrelse.
  • Generalforsamlingen kan ikke afholdes online ifølge vedtægterne. Dette ønskes ændret, så det fremtidigt kan være muligt at afholde en gældende generalforsamling online.

Se de fulde vedtægtsændringer her.

Ekstraordinær generalforsamling og Nytårskur ved Haderslev Erhvervsråd og Haderslev Kommune

Den ekstraordinære generalforsamling er placeret inden den årlige nytårskur, som vi arrangerer sammen med Haderslev Kommune. Skal du med til begge arrangementer, så skriv en kommentar når du tilmelder dig den ekstraordinære generalforsamling, at du også ønsker at blive tilmeldt nytårskuren. Så skal vi sørge for at du bliver tilmelde begge arrangementer. (Er du allerede tilmeldt nytårskuren, tilmelder du dig blot den ekstraordinære generalforsamling uden yderligere kommentarer.)

Skal du med?

OSB! Noter i kommentarfeltet hvis du ønsker at blive tilmeldt både ekstraordinær generalforsamling + nytårskuren.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Afstemning om vedtægtsændringer

Praktisk info

Der serveres kaffe, the eller vand til den ekstraordinære generalforsamling, og sidste frist for tilmelding er den 3. januar 2024. Bemærk at det kun er medlemmer af Haderslev Erhvervsråd, som er stemmeberettigede, og kun én person fra hver medlemsvirksomhed, vil være stemmeberettiget.

Tilmeld dig gerne nu og senest onsdag den 3. januar 2024.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er udløbet