Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Fyraftensmøde – cybersikkerhed – har du sikret din virksomhed? – UDSOLGT

Indbrud og tyveri af et fysisk varelager eller fra en butik kan vi forholde os til, og ved hvordan vi skal undgå. Men er du helt skarp på, hvordan du undgår forretningskritiske cyberangreb i din virksomhed?

Konsekvensen kan være, at din virksomhed bliver sat helt ud af drift for en periode, og det kan være rigtig dyrt at genvinde kontrollen.

Vil du vide mere om cyberangreb og digitale trusler, og, vigtigst af alt, få viden om hvordan du lukker sikkerhedsbrud og skaber mere modstandsdygtige forsyningskæder? Så se programmet her og tilmeld dig straks;

Det sker jo ikke her i Sønderjylland – gør det?

Vi skal høre fra to lokale virksomheder, som har været udsat for forretningskritiske angreb – nemlig Fuglsang Maltbryggeri og X-Yachts. Hør om deres erfaringer og hvilke tiltag og overvejelser de efterfølgende har gjort sig.

Hvad kan man så gøre for at undgå det?

Bliv meget klogere på IT sikkerhed og hvordan du sikrer din virksomhed ved Henrik Lei fra LEI Consulting. Han er ekspert i cybersikkerhed – og er tidligere IT-sikkerhedsdirektør i bl.a. LEGO og Bankdata.

Professor Jan Stentoft fra SDU fortæller om vigtigheden af at beskytte din forsyningskæde, og hvad man kan gøre for at undgå cyberangreb – eller i hvert fald mindske risikoen.

Lidt til den lille sult

Bliv endelig hængende – der er tid til netværk og snakke efterfølgende, hvor vi serverer en sandwich og lidt kolde drikkevarer.

Praktiske oplysninger