Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Invitation til fyraftensmøde med SP Industry, Improve Business og Lindab A/S: Bæredygtighed og ESG

Haderslev Erhvervsråd

Bæredygtighed og ESG i produktionsvirksomheder – hvordan kommer vi videre?

Det er et spørgsmål, mange stiller sig selv i øjeblikket, og derfor er det også det emne, vi fokuserer på, når vi inviterer til et fyraftensmøde den 20. februar kl. 15.30 – 17.30.

Fyraftensmødet giver dig mulighed for at få helt konkrete råd og inspiration til, hvordan du får overblik over, hvad der er relevant, og hvad du skal prioritere som produktionsvirksomhed.

Vi får besøg af CEO Peter Larsen fra SP Industry og Anne Hørsted, CEO i Improve Business & EU Climate Pact Ambassador, der sammen vil fortælle om, hvordan SP Industry har fået indblik i, hvad der er relevant for dem i forhold til bæredygtighed og ESG samt vejen dertil. Anne og Peter deler også ud af de udfordringer, der opstår undervejs, og dem, der venter, når man samtidig skal drive en virksomhed.

Undervejs rettes blikket mod din virksomhed, så du ved at deltage i fyraftensmødet kommer hjem med konkrete ideer til, hvordan du får overblik over, hvad der er relevant for din virksomhed.

Arrangementet foregår hos Lindab A/S i Haderslev. Adm. Direktør Heino Juhl og kvalitets- og miljøchef Tine Uldall vil ligeledes dele nogle af deres tanker og planer omkring deres arbejde med ESG og bæredygtighedsudvikling.

Lyder det som noget for dig at deltage? Antallet af pladser er begrænset til 35 og er primært reserveret til produktionsvirksomheder.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 15. februar kl. 12.00

Vi ser frem til en spændende eftermiddag og sørger for noget sødt til ganen.

Du skal møde:

Om Peter Larsen – CEO SP Industry

Peter er CEO og anden generation i virksomheden SP Industry, som han overtog efter sin far i 2015. SP Industry er en underleverandør inden for plade, rør og spåntagende bearbejdning. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og leverer i dag kvalitetsprodukter til mange forskellige brancher såsom fødevare & medico, energi & miljø, maskiner og automationsløsninger samt den generelle industri.

“Vi er meget bevidste om, at vi har et ansvar som virksomhed, især i den branche, vi befinder os i, der står for en stor del af verdens CO2-udledning. Vi har derfor ønsket om at være en af de førende virksomheder inden for vores branche, når det gælder bæredygtighed. Vi ønsker at være en seriøs leverandør, der arbejder ordentligt og med stort ansvar over for miljøet, vores kunder og medarbejdere.”

Om Anne Hørsted – CEO Improve Business &
EU Climate Pact Ambassador

Anne er CEO og grundlægger af konsulenthuset Improve Business. Derudover er hun udnævnt som EU Climate Pact Ambassador. Annes fokusområder inkluderer leverandørkæden og SMV-virksomheder i Danmark, hvor hun bistår virksomhederne med at omsætte bæredygtighed til en sund forretningspraksis og implementere relevante ændringer skræddersyet til hver enkelt virksomhed.

“Bæredygtighed skal være nemmere at forstå og relevant for virksomheder i leverandørkæden – ellers risikerer det at blive en tvungen, meningsløs rapportering og en udsigt til øgede udgifter uden tilsvarende indtægt.”

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er udløbet