Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Infomøde om Netvaekst den 25/1 og Pitch-event den 27/2

Har du hørt om forløbet Netvaekst? Det er et 12 måneders forløb med gratis og uvildig sparring og vejledning, der kan bidrage til at vækste og udvikle din start- eller scaleup virksomhed.

Du kan få sparring og vejledningen inden for eksempelvis: Konceptudvikling, strategi, salg, markedsføring, kapitalfremskaffelse, økonomi, produktion og advisory boards.

I forløbet laver du, sammen med vejlederne fra Netvaekst, en møderække over et år, og til hvert møde deltager 1-2 vejledere. De kommer alle ind med en bred viden og mangeårig erfaring fra erhvervslivet. Vejlederne kommer med meget forskellig baggrund og erfaring, og du vil derfor blive matchet med vejledere, som har den rette viden til at videreudvikle netop din forretning.

For at komme i betragtning skal din startup eller scaleup som udgangspunkt:

  • Have vækstpotentiale
  • Have et levedygtigt forretningskoncept
  • Have en vis omsætning
  • Have et CVR nr.

Sæt kryds i kalenderen

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så notér dig to vigtige datoer. Vi afholder infomøde torsdag den 25. januar 2024 fra kl. 16.00 – 18.00. Da fortæller vi mere om Netvaekst forløbet, hvad du kan forvente og hvordan det rent praktisk afvikles.

Efter infomødet serverer vi en sandwich og vand, og der vil være tid til netværk og spørgsmål.

Den anden dato, som du skal notere dig, er 27. februar 2024. Selve udvælgelsen af virksomheder sker ved en Pitch-dag, hvor alle interesserede pitcher deres idé og forretningskoncept – så hvis du tænker at det er noget for dig, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 27. februar 2024. Nærmere tidspunkt offentliggøres senere.

Læs mere om Netvaekst her.

Praktiske oplysninger