Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Kom til inspirationsaften for selvstændige i Haderslev

Er du selvstændig eller iværksætter – og mangler du hjælp eller gode råd i din opstart af virksomhed eller i din etablering som selvstændig? Måske har du været solo-selvstændig i et par år, men savner inspiration, nye idéer eller specialist-viden?

Så er denne aften lige løsningen for dig.

Hvad kan du opleve til inspirationsaften for selvstændige?

Få rådgivning inden for økonomi og budgetter, jura og tekstforfatning, og bliv klogere på markedsføring, hjemmeside-design, netværks-opbygning og hør hvad Haderslev Erhvervsråd og Erhvervshus Syd tilbyder af hjælp i erhvervsfremme systemet.

Aftenen byder på oplæg på faste tidspunkter og mulighed for individuelle snakke ved standene, hvor du kan surfe rundt mellem rådgiverne. Mød også andre selvstændige og skab et værdifuldt netværk med sparring og rådgivning med andre selvstændige. Du udvider dit netværk, og finder måske også din næste samarbejdspartner og forretningsrelation.

Glæd dig til en udbytterig aften, medbring dit visitkort og dine spørgsmål – og udnyt en gylden mulighed for netværk med lokale selvstændige, hvor du har et helt ekspertpanel af specialister klar til at hjælpe dig med din forretning.

Tilmeld dig allerede i dag – vi sørger vi for en sandwich og vand til dig i løbet af aftenen.

Praktiske oplysninger