Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé – Gokart firmadyst

Nu åbner tilmeldingen til årets sjoveste firmadyst ved Kart Racing i Vojens, så tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig én af de attraktive pladser. Saml din afdeling og sæt dig godt tilrette i sædet, når vi skyder netværkscaféerne i gang med et brag af en firmadyst. Glæd dig til suset i maven, når du trykker speederen i bund ude på banen, og oplev stemningen i pitten, hvor der er alle muligheder for at netværke med de andre deltagere.

Den store firmadyst køres som Le Mans, og løbet varer ca. 2 timer. Hvert hold skal bestå af 4-5 personer, og I skal skifte kører minimum 5 gange i løbet af de to timer. Der er præmier til det hold, der kører flest omgange og for den bedste holdånd i pitten. Når løbet er færdigt, kan du velfortjent nyde kolde drikkevarer og en lækker hjemmelavet pizza-buffet – og selvfølgelig drille dem, som var lidt langsomme i svingene og kom sidst i mål.

Der udleveres ikke køredragter, så vælg tøj og sko som du kan køre i. Alle får udleveret en personlig hjelmhue til at bære i hjelmen, men har man sin egen, er man velkommen til at medbringe denne. Inden løbet bliver alle hjelme desinficeret med UV-lys, der dræber bakterier, så man trygt kan deltage i løbet.

Stil op som hold

Stil op som et hold og tilmeld jer samlet HER. Tilmeld kun fra én mail og opret dine kolleger som gæster. Derved kan vi se, at I er et hold. Skal du tilmelde flere hold, så opret holdene fra 2 forskellige mails. Find også gerne på et holdnavn og skriv det i kommentarfeltet.

Bliv en del af et hold

Kan du ikke stille et fuldt hold, så fortvivl ikke. Tilmeldt dig blot som enkeltperson, så mixer vi hold blandt alle enkelttilmeldte. Tilmeld dig HER og skriv, at du vil på et mix hold.

Pris

Det koster kun 300 kr. eksklusiv moms pr. person.

Program

  • 16.00 Ankomst
  • 16.25 Velkomst og introduktion
  • 17.00 Fuld fart frem!
  • 19.25 Vinderne hyldes
  • 19.30 Netværk, kolde drikkevarer og hjemmelavet pizza-buffet
  • 21.00 Tak for i dag – kør forsigtigt hjem

Tilmelding

Der er deadline for tilmelding er mandag 28. august kl. 12.00 – husk at skrive i kommentarfeltet, om du deltager på et hold, eller du vil med på et mix-hold, som vi sætter. Tilmeld dine kolleger som dine gæster, så vi kan se, at I er på hold sammen.

Tilmelding efter først-til-mølle princippet, så vent ikke for længe med at booke din plads.

Praktiske oplysninger