Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé – Juleafslutning ved Dencon Foods

Kom og vær med til vores netværkscafé juleafslutning 2023

I bedste tradition afslutter vi året med forrygende netværk og lidt ekstra julehygge.

Til dette års afslutning skal vi besøge fødevareproducenten Dencon Foods i Haderslev, hvor ”Quality in Every Bite” har været levereglen i over 25 år. Dencon Foods vandt titlen som “Årets Virksomhed” ved kommunens nytårskur i begyndelsen af året.

Dencon Foods står klar til at fortælle meget mere om, hvordan tiderne har ændret sig de sidste mange år, hvordan der er kommet mere fokus på den gode historie, økologi og bæredygtighed for blot at nævne nogle få eksempler. Udover den store passion for fødevarer i høj kvalitet er fantastisk service og tillid noget Dencon Foods fokuserer meget på.

AI, automatiseringsprocesser, robotløsninger og sensorteknologi

Derudover får vi besøg af Jens Martinus Pedersen, der er Head of Business Development ved Teknologisk Institut, Robotcenter. Jens har i mange år beskæftiget sig med teknologier ”på kanten”, og især AI er det, der er helt  in for tiden. Men hvad er det egentligt, og hvordan kan AI bruges til at hjælpe og styrke danske virksomheder?

Jens Martinus Pedersen fra Teknologisk Institut gør os klogere på disse spørgsmål. Han præsenterer hertil også nogle konkrete eksempler, der viser, hvordan AI kan spille sammen med virksomhedernes automatiseringsprocesser, robotløsninger og sensorteknologi.

Da det nu er juleafslutning, sørger vi naturligvis for at der bliver hygget ekstra meget

Program

  • 15.00 – 15.25: Velkomst, netværk og julehygge
  • 15.25 – 15.50: Oplæg ved Dencon Foods
  • 15.50 – 16.15: Jens Martinus Pedersen – AI og hvordan det kan styrke din virksomhed
  • 16.30: Tak for i år

Praktiske oplysninger