Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé – Kosmorama

Kom til netværkscafé og oplev den unikke atmosfære i Kosmorama Haderslev

Kosmorama er mere end blot byens biograf – den tiltrækker også gæster fra nær og fjern. Men vidste du, at biografen byder på meget mere end bare film og popcorn? Claus Thygesen, ejer af Kosmorama, byder jer velkommen og vil præsentere de mange muligheder, biografen tilbyder for virksomheder og erhvervsdrivende. Uanset om du planlægger personalemøder, foredrag, præsentationer eller noget helt andet, så er Kosmorama det ideelle sted med topkvalitet lyd, billede og service.

Oplæg omkring Jomfrusti-projektet

Fra Kosmorama har man direkte udsigt til det ambitiøse Jomfrusti-projekt og kan følge dets progression gennem de forskellige faser. Derfor giver det særlig god mening at vi til denne netværkscafé kan præsentere Jens-Kristian Mikkelsen, der er projektleder for Jomfrustien, som oplægsholder. Jens-Kristian vil dele sin indsigt om projektets formål, status på anlægsarbejdet og de visuelle elementer, der gør projektet unikt.

Gør dig klar til at netværke i spændende rammer og se frem til at høre mere omkring det top aktuelle projekt i hjertet af Haderslev.

Program for netværkscafé:

  • 08.00-08.30: Velkomst af HER, præsentationsrunde, mulighed for at bruge talekassen, netværk og morgenbrød og kaffe.
  • 08.30- 08.50: Oplæg fra projektleder Jens-Kristian omkring Jomfrustriprojektet i Haderslev
  • 08.50-09.15: Oplæg af Claus Thygesen omkring Kosmoramas tilbud og visioner.

Tilmeldingsfrist onsdag den 1. maj kl. 12.00

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfristen er udløbet