Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé – Livsinvest

Vidste du, at vi tænker ca. 60.000 tanker i døgnet? Netop dine tanker og mindset er noget af det vigtigste, når det gælder om at motivere sig selv og sine medarbejdere.

Kom og vær med til denne super spændende eftermiddagsnetværkscafé, hvor du kan blive klogere på, hvordan du motiverer dig selv, dine medarbejdere og ikke mindst, hvordan du øger din performance.

Vi skal besøge Livsinvest og Annika Lynnerup, der bl.a. er coach og psykoterapeut. Hun vil fortælle meget mere om og give konkrete metoder til at fremme motivationen hos dig selv og dine medarbejdere og få indblik i, hvordan du kan være med til at skabe et mere positivt arbejdsmiljø ved at være en nærværende leder eller ansat.

Desuden får vi også besøg af Work Live Stay, som vil fortælle om, hvordan man kan sikre kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden. Hør mere om hvad der kan gøres for at skabe optimale vækstbetingelser og øge konkurrenceevnen for dansk erhvervsliv ved at gøre det let at tiltrække og beholde kvalificeret arbejdskraft.

Praktiske oplysninger