Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé ved Bo Michelsen

Kom med til vores næste netværkscafé og hør Jeppe Markmann Olesen fra Bo Michelsen A/S løfte sløret for nogle af de spændende udviklingsprojekter, som de pt. arbejder med, og hør EDC Erhverv fortælle om ejendomsmarkedet med særlig fokus på Haderslev

Bo Michelsen A/S

Bo Michelsen A/S har opført byggerier i Sønderjylland siden 1975, og er en af landsdelens største entreprenørvirksomheder. Vi skal med ind bag kulissen og høre om hvordan virksomheden har udviklet sig siden begyndelsen, hvilke fokuspunkter man har og hvordan man har klaret sig gennem de seneste udfordrende år med energikrise, materialemangel og prisstigninger. Hvad er status er i dag,  hvilke spændende projekter opføres der i den kommende tid og hvad er forventningerne for det kommende år. Derudover løftes sløret for nogle af de spændende udviklingsprojekter der pt. arbejdes med, herunder bl.a. status på udviklingen af det gamle rådhus i Haderslev.

EDC Erhverv

Er du nysgerrig på den lokale udvikling inden for erhvervsejendomme eller på udkig efter demografiske forhold i forbindelse med et konkret byggeprojekt eller ejendomsinvestering? Morten Dahl Rask, Morten Wind Gram og Bjørn Borg fra EDC Erhverv vil kaste lys over ejendomsmarkedet i det sønderjyske med særligt fokus på Haderslev.  De ser på de seneste tendenser, sammenhængen med befolkningstilvæksten, og hvilke erhvervsmål som der især rykkes på.

Program

  • 08.00: Velkomst, morgenkaffe og netværk
  • 08.30: EDC Erhverv – ejendomsmarkedet i Haderslev og Sønderjylland
  • 08.50: Jeppe Markmann Olesen fra Bo Michelsen A/S
  • 09.15: Tak for i dag

Praktiske oplysninger

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til:
Billede af Bente Sejersbøl

Event & kommunikationsansvarlig

Bente Sejersbøl