Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé ved Upgrade IT

Kunne du tænke dig at blive bedre til at prioritere dine opgaver, måske få styr på din mailindbakke én gang for alle og få fokus på det der virkelig skaber værdi?

Så er denne netværkscafé helt klart lige noget for dig. John Andersson fra UpgradeIT er performance coach og ekspert i effektivisering, og har i over 19 år hjulpet virksomheder og organisationer med at øge bundlinjen gennem et skarpt fokus på performance og effektivitet. Selvfølgelig med et glimt i øjet og et smil på læben, for John har nemlig lovet os at det ikke bliver tørt og kedeligt.

Vi får også besøg af Roald Bøgh Nissen, som du måske kender fra virksomheden Food Story. Roald fortæller om LøkkeFonden, der er en uafhængig fond, der arbejder for at styrke læring, trivsel og fællesskaber blandt udfordrede drenge i hele Danmark.

Vil du også gerne vide, hvordan du får prioriteret dine opgaver bedre, og samtidig også høre om, hvordan du eller din virksomhed kan være med til at støtte et rigtig godt formål, så tilmeld tøv ikke med at tilmelde dig.

Praktiske oplysninger