Bemærk venligst

Dette arrangement har fundet sted og er ikke længere gældende.

Netværkscafé ved Vojens Lufthavn

Vidste du egentligt godt, at vi har en fuld funktionel lufthavn lige midt i kommunen? For nej, Vojens Lufthavn er ikke lukket – tvært i mod

Vojens Lufthavn er ikke Danmarks største lufthavn, men måske en af de allerbedste. Tag med til vores netværkscafé torsdag d. 9. november, og hør lufthavnschef Kim Ribert fortælle mere om de mange muligheder, der er i Vojens Lufthavn. Der er nemlig ikke noget som de ikke kan klare, og det umulige tager bare lidt ekstra tid. Det her er en fantastisk mulighed, hvis du ønsker at høre mere om, hvad der egentligt sker bag de lukkede døre i en lufthavn og høre om alle de services de tilbyder.

Afkobling 2030

Desuden kommer Lars Buch fra Trekantområdet Danmark og fortæller om Afkobling 2030. Det er et udviklingstilbud til industri- og fremstillingsvirksomheder, der ønsker at arbejde videre med bæredygtighed og grøn omstilling.

Hør om hvordan din virksomhed, helt gratis, kan deltage i workshopforløb, hvor førende eksperter fra GTS institutter leverer den nyeste viden samtidig med at din virksomhed kan arbejde målrettet med egne udfordringer.

Program

  • 15.00 Velkomst, kaffe og netværk
  • 15.30 Afkobling 2030 ved Lars Buch
  • 15.50 Vojens Lufthavn ved Kim Ribert
  • 16.15 Tak for i dag

Praktiske oplysninger