Erhvervskommunen.

Bliv en del af Danmarks stærkeste erhvervskommune og -netværk

Velkommen til
Haderslev kommune!

Her mødes du med hjerte og vilje for erhvervslivet

Haderslev kommune er kendetegnet ved hjerte, vilje, hårdt arbejde og højt humør. Her kan ting lade sig gøre, der ikke kan lade sig gøre andre steder i landet.

Væksten trækkes af dygtige og fleksible virksomheder, hver for sig i toppen af deres branche, og af det stærkeste fællesskab og lysten til at gøre hinanden gode.

Til Flensborg, Sønderborg og Vejle
60 min.
Bedst til byggesager i hele Syddanmark
Nr. 22
Arbejdsplader inden for én time
0

Beliggenhed når det er bedst!

Du har ikke lyst til at rejse langt for at komme på arbejde, men måske endnu vigtigere – det ønsker dine medarbejdere heller ikke. Haderslev kommune har en tilgængelig arbejdsstyrke på mere end 370.000 indenfor blot 60 minutters kørsel og 69.000 indenfor en halv time.

Hvad gør Haderslev kommune til noget helt særligt?

Hør hvorfor virksomhederne har placeret sig i lige netop Haderslev. Hvorfor er det unikt og hvad det gør for deres samarbejde, konkurrenceevne og effektivitet.

Se videoerne og hør mere!

Netværk med vilje!

Du skal selvfølgelig tilbydes adgang til de rigtige netværk, som åbner op for nye muligheder, gode forretninger og adgang til endnu større netværk. Haderslev Erhvervsråd giver dig områdets stærkeste netværk, som den korteste vej til nye kunder, viden og samarbejde.

Haderslev kommune

Nemt at falde til, svært at falde fra

Der skal ledes længe for at finde en kommune med bedre investeringer i udvikling af byernes rum. Fra store langsigtede klimaprojekter, centralt i Haderslev by, til events, aktiviteter og oplevelser. Alt med hensyntagen til kommunens lange by- og naturmæssige historie.