Den bedste beliggenhed

Syd for Kongeåen ligger mere centralt end nogensinde - på toppen af Europa, i Trekantområdet og i Sønderjylland

Du har ikke lyst til at rejse langt for at komme på arbejde, men måske endnu vigtigere – det ønsker dine medarbejdere heller ikke. Haderslev kommune har en tilgængelig arbejdsstyrke på mere end 370.000 indenfor blot 60 minutters kørsel og 69.000 indenfor en halv time, og et velfungerende Jobcenter og HR-netværk, som styrker rekrutteringen.

I tillæg er virksomhederne i området vant til at rekruttere blandt endnu flere fra Tyskland og andre europæiske lande. Hamborg med et opland på størrelse med hele Danmark ligger ca. 2 timer herfra.

Når virksomheder placerer sig i Trekantområdet og lige syd for Kongeåen, får de det bedste fra to verdener og både medarbejdere, kunder og leverandører slipper for meget ventetid på vejene.

Fredrikshavn

Aalborg

Aarhus

København

Haderslev kommune

Flensborg

Hamborg

At være bindeled forpligter. Det er ikke nok at ligge godt – det skal også være godt

Placerer du din virksomhed i Haderslev Kommune kommer du tæt på alsidig og professionel arbejdskraft, som er klar til at hjælpe din virksomhed til succes.

Med placeringen tæt på Tyskland og ca. 3 timers køreafstand fra de større danske byer, kan du både tiltrække højtuddannede og faglært arbejdskraft til din virksomhed.

3 timers kørsel

Haderslev Kommune er placeret midt i det hele, som bindeled til resten af Danmark, eller til Europa – valget er dit.

Billund

Vejle

Esbjerg

Kolding

Odense

Haderslev kommune

Tønder

Aabenraa

30 min. - 69.000
60 min. - 371.000
Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op til en snak om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.