Erhvervsjord og lokaler

Hvad du ønsker skal du få – se de vidtrækkende muligheder for den rigtige erhvervsjord at bygge på – eller en fleksibel leje af lokaler til jeres udvikling

Tæt ved motorvej, tæt ved vand, tæt ved lufthavn, tæt ved uddannelser. Uanset hvor du ønsker at etablere virksomheden, får du et par timers kørsel til Hamborg og København og en times tid til Odense, Esbjerg, Aarhus eller Flensborg. Tæt på alting, langt fra ingenting.

Eksterne analyser placerer Haderslev Kommune som bedst til byggesager i hele Syddanmark og med korte sagsbehandlingstider. Du vil møde løsningsorienterede medarbejdere, der kender og forstår virksomhederne, både i kommunen og erhvervsrådet. Der er ingen dækningsafgift og generelt attraktive omkostninger for virksomheder. Så her får I altid de bedste grunde til at bygge og drive virksomhed.

Haderslev Vest og Hammelev Erhvervspark – E45 afkørsel 68

Veludbygget erhvervsområde med både erhvervsjord og lejemål til alle former for erhvervsaktiviteter – kontor, lager, produktion. Beliggenheden er idéel, for virksomheder, der vil ligge direkte ved E45 og have adgang til både byen og rekreative områder.

Midt mellem Haderslev og Vojens og midt mellem den dansk-tyske grænse og Vejle. Der er flere udviklingsprojekter i gang i området, som bl.a. vil øge adgangen til butiks- og servicefaciliteter.

Haderslev Nord – E45 afkørsel 67

Stort udviklingsområde ved sammenfletningen mellem E45 og den kommende midtjyske motorvej mod Billund, Silkeborg, Herning, Viborg og Aalborg. Fortrinsvis for aktiviteter indenfor transport, lager og logistik.

Området er perspektivjord, som skal gennem offentlig planlægning, så der er stor mulighed for tilpasning til virksomhedens ønsker og behov, men må til gengæld forventes en tidshorisont på ca. 2 år fra henvendelse til første spadestik.

Vojens Industripark og Metalparken

Det største og mest veludbyggede industriområde i Haderslev kommune med direkte adgang for både modulvogntog og gods via jernbane. Der findes både gode jordstykker, men også mulighed for både små og store lejemål med rigtigt gode rammer og økonomi.

Der findes investorer, som gerne bygger erhvervslejemål til virksomhedens behov. Ligger få minutter fra lufthavnen og erhvervsklyngen omkring F35 samt 8 km fra E45.

Gram Industriområde

Velfungerende industriområde i den vestlige del af Haderslev kommune med perfekt beliggenhed i forhold til kunder og samarbejdspartnere i byer som Esbjerg, Ribe, Tønder, Vejen, Kolding, Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Flensburg.

Der er klargjort erhvervsjord og findes også lidt lejemuligheder i området, som er kendetegnet ved en lang og stærk industritradition – og en kultur, hvor man står sammen og hjælper hinanden.

Byudviklingsområder i Haderslev – city, Jomfrustien og havnen

Der er store udviklingsprojekter og muligheder i Haderslev midtby, både når det gælder boksbutikker, boliger, hoteller og erhvervsbyggeri – og der sker stor rotation i aktiviteterne, så skal din virksomhed måske tænke nyt?

Projektgrunde og lejemål findes både helt inde i centrum, langs Jomfrustien med den kommende grønne kile og ved havn og fjord. Noget er kommunalt, andet ligger hos private investorer, overblikket findes hos erhvervsrådet.

En kommune i konstant udvikling med masser af potentiale

I Haderslev kommune er altid plads til dig og din virksomhed.
Om du søger lokaler eller byggejord, så har vi de rette omgivelser lige til dine behov.

Gram industriområde

Sommersted

Vojens

Bevtoft

Over Jerstal

Hammelev Erhvervspark

Haderslev Nord

Haderslev Vest

Norgesvej

Chr. X Kvarteret

Industri Syd

Langkjær Erhvervsområde

Gram industriområde

Sommersted

Vojens

Bevtoft

Over Jerstal

Hammelev

Haderslev Nord

Norgesvej

Industri Syd

Langkjær