Mediegrafikerelev

Søren Skøtt

Arbejdsopgaver

Søren er ansat som mediegrafikerelev hos Haderslev Erhvervsråd og hjælper til hverdag med alle former for grafiske opgaver. Søren er husets go-to-guy når det kommer til web. Med en webudvikler uddannelse i bagagen evner han at vedligeholde her.dk og andre webrelaterede opgaver.

Baggrund

Søren er uddannet webudvikler fra Syddansk Erhvervsskole, og har herigennem kendskab til hjemmesider – så den digitale verden er bestemt ikke ukendt terræn for ham. Søren har dog valgt at lægge programmørhatten på hylden til fordele for at fokusere på det grafiske, da han synes at have fundet den perfekte balance i leg og arbejde, i det visuelle univers.

Hvad hjemmesider angår, er Søren dog aldrig bange for at dykke ned i koderne, hvis det tekniske og det visuelle ikke spiller sammen. Søren er konstant nysgerrig på at forbedre sine grafiske evner, og sidder ofte i sin fritid og leger med WordPress eller Adobe programmer som Photoshop, Illustrator eller InDesign.

Når Søren har brug for en pause fra den digitale leg, finder man ham typisk bag computerskærmen i sin fritid, hvor han nyder at spille computerspil.