Sønderborg Sommer Revy Show

Sønderborg Sommer Revy Show er Danmarks tredjestørste revy – i publikumstal kun overgået af Cirkusrevyen og Nykøbing-Falster Revyen. Sønderborg Sommer Revy Show startede som amatør-revy i 1982, men fik hurtigt så stor succes, at den i dag er en af landets førende, professionelle revyer.

Sønderborg Sommer Revy Show trækker publikum fra hele landet med sin skarpe blanding af politisk og samfundsmæssig satire, musik og sang. Med et udgangspunkt, der er stærkt forankret i den solide, danske revytradition, repræsenterer Sønderborg Sommer Revy Show samtidig en fornyelse af genren. Sønderborg Sommer Revy Show trækker på elementer fra såvel teaterscenen som musicals og stand-up, der legende indarbejdes i revyformatet og giver det nyt liv.

Scenografi og musik spiller en afgørende rolle i Sønderborg Sommer Revy Show. Overraskende og helstøbte opsætninger, et orkester af højeste kvalitet og skuespillere, der mestrer sangens kunst, sikrer, at Sønderborg Sommer Revy Show ikke blot taler til latteren, men til alle publikums sanser. Sønderborg Sommer Revy Show er ikke blot en revy, men et flot opsat revy-show.

$name
Klaus Kristensen
Direktør
Nydam 1
6440 Augustenborg

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box