Sønderjysk Forsikring

Sønderjysk Forsikring G/S er et regionalt forsikringsselskab med hovedkontor i Sønderborg. Vi har i mere end 150 år leveret forsikringsydelser til vore mange kunder inden for privat, erhverv og tidligere også landbrug.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde skal du opleve, at det er noget særligt at være forsikret hos Sønderjysk Forsikring. For godt nok er vi vokset, men vi er meget opmærksomme på at holde fast i de gode lokale værdier fra dengang, vi var et rent alsisk foretagende, og bringe dem med, uanset hvor vi måtte komme frem.

De 3 T'er: Tillid, Tryghed og Tilknytning værner vi således kraftigt om, og de skal om noget være vores varemærke i bestræbelserne på at blive områdets foretrukne forsikringsselskab og det oplagte lokale alternativ til de store landsdækkende finansielle koncerner.

Produktmæssigt udbyder vi alle normale former for skadesforsikringer til private og erhverv.

Vores konkurrencedygtighed er generelt høj og dette - tillige med en veluddannet medarbejderstab - gør, at du er sikret en høj kvalitet hele vejen rundt.

Sønderjysk Forsikring er altid i nærheden med råd og vejledning, konkrete tilbud og aktiv hjælp. Fysisk kan du ud over Sønderborg finde os i Tønder, Aabenraa, Haderslev og Kolding.

Bjarne K. Sørensen
Erhvervsassurandør
Jens Terp-Nielsens Vej 13
6200 Aabenraa

Du skal indtaste dit navn.

Du skal indtaste dit telefon.

Please enter a valid value

Please check this box