Entreprenør / Håndværker

Blue-Tech A/S

Velkomen til Blue-Tech A/S.

Ny installatør i Haderslev Blue-Tech A/S er rådgivende og udførende installatører indenfor tekniske el og indeklima løsninger. Vore el-installatører, teknikere og elektrikere står altid klar til at hjælpe. Blue-Tech A/S udfører installationsopgaver, som omfatter alt fra en traditionel el-installation til meget avancerede styringer, samt alle former for el-installationer i forbindelse med renovering, tilbygning og opførelse af nye bygninger.

Blue-Tech A/S skaber komplette løsninger til alle former for byggeri, beboelse, industrianlæg eller infrastruktur. Vores team af el-installatører, teknikere og elektrikere har stor erfaring, og en bred liste af kompetencer til at skabe professionelle løsninger, der giver vores kunder en sikker og optimal drift, både økonomisk og klimamæssigt.

Inden for industriinstallationer er vi specialister i fejlfinding på maskin- og procesanlæg i enhver produktion, samt PLC-programmering, styring, regulering og optimering af maskin- og procesanlæg.

Du kan læse mere om vore kompetencer på www.blue-tech.dk.

Giv os et kald på telefon 70 900 200, eller skriv en e-mail til post@blue-tech.dk, og lad os være jeres foretrukne samarbejdspartner, når I skal have udført installationer indenfor el og ventilation. – I vil ikke blive skuffet.

”Vi leverer tillid, knowhow og gennemprøvede løsninger”