Entreprenør / Håndværker

Cawo A/S

Vi er et 38 år gammelt snedker- tømrer- blikkenslager- og isoleringsfirma mad ca. 50 ansatte. Vi udføre alt fra den lille opgave til store projekter i fag- eller hovedentreprise.

Den 1. januar 2010 fusionerede Eigil Wolf & Søn Snedker- & Tømrerforretning med John Carstensen Snedker- & Tømrerfirma. Vi fik ved den lejlighed det nye navn CAWO A/S, som er en sammentrækning af Carstensen & Wolf. Selv om navnet er ændret, er vores kvalitet og service stadig den samme, som vi har bestræbt os på at yde vore kunder gennem alle årene. Vi har taget det bedste fra begge firmaer, så vi nu står endnu stærkere til dit næste byggeprojekt.

Vi bestræber os desuden med fusionen på at yde en endnu bedre service i forhold til tilbudsgivning, opfølgning og aflevering. Sammenlægningen er sket for at klare de stadigt stigende krav til både økonomi, metoder og kompetencer, og der er ingen tvivl om, at fusionen giver CAWO A/S mulighed for at udvikle sig til en af områdets førende byggevirksomheder. Det bliver stadigt sværere at være lille i branchen. Vi skal på alle punkter leve op til samme krav som byggeriets største aktører.

Vi er i dag et firma med ca. 50 medarbejdere, for hvem service og kvalitet er ufravigelige nøglebegreber. Kunden skal være i centrum i hele vores organisation.

For vores medarbejdere har sammenlægningen betydet, at de nu har mulighed, for at arbejde mere indenfor hver deres respektive interresseområder, og hermed kunne dygtiggøre sig til helt specifikke opgaver. Det har for vores kunder betydet, at de oplever mere kompetente folk til opgaven.

Selvom vi er blevet større er ingen opgaver for små til os.