Produktion industri

CERTEX Danmark A/S

CERTEX Danmark A/S er Danmarks førende distributions- og produktionsvirksomhed inden for løftudstyr og traverskraner, til brancher som industri, vind, byggeri, betonindustri, transport, havne, offshore osv.

CERTEX Danmark A/S har produkter og serviceydelser, der gør det vanskelige løft muligt og et bredt produktsortiment med produkter, der dækker de hyppigst forekommende løftebehov.

Sammen med vores globale leverandører, kollegaer og samarbejdspartnere udgør vi en stærk og kompetent partner, der er i stand til at løfte enhver opgave indenfor løfte- og surringsudstyr.

Over hele verden arbejder mennesker med opgaver, hvor deres liv afhænger af sikkert løftegrej. For at modsvare disse krav har CERTEX Danmark A/S sat standarden for produktkvalitet, sikkerhed ved løfteopgaver og kundeservice.

For at kunne matche de mest komplicerede løft, har vi i egen teknisk afdeling og specialværksted, hvor alle typer af løfteåg og -redskaber konstrueres og produceres, testes og certificeres.

Vi er et lokalt firma, og vi er landsdækkende, med hovedkontoret i Vojens og afdelinger i Esbjerg, København, Aalborg og Middelfart.

Vi er en del af Lifting Solutions Group, og sammen med vores moderfirma Axel Johnson International, er vi meget dedikerede til social ansvarlighed. I slutningen af 2013 blev vi tildelt prisen for Årets sociale virksomhed, på baggrund af virksomhedens sociale engagement, evnen til at fastholde medarbejdere, samt et meget lavt fravær.

CERTEX Danmark A/S er de eneste i vores branche med alle de følgende certificeringer:

  • Kvalitetssikringssystem DS/EN ISO 9001:2015,
  • Miljøcertificeret DS/EN ISO 14001:2015,
  • Arbejdsmiljøcertificeret efter DS/EN ISO 45001:2018
  • samt LEEA – Lifting Equipment Engineers Association.
  • Vi er medlem af Kranbranchen og Dansk Kranforening.