Detail

Christian Vollstedt

Christian Vollstedt er et familiedrevet slagterdynasti, som blev grundlagt tilbage i 1862. Virksomheden på Naffet i Haderslev består af en moderne produktion, pakkeri samt butik. Slagtervirksomheden drives i dag af ægteparret Lone og Jacob Vollstedt.

Vores slogan er ”den ægte vare” og det er ikke bare et slogan uden indhold, hos os hænger kvalitet og traditioner nøje sammen.

Den bedste kvalitet og produkter der smager af den ægte vare, er den altoverskyggende målsætning hos Christian Vollstedt. Det er med respekt for vore traditionsrige opskrifter, at vi fremstiller kendte produkter som for længst er faldet i alles smag.

Med det traditionelle håndværk som udgangspunkt, lancerer vi hvert år en palette af nye og indbydende pølsevarianter, der lægger nye lag af smagsoplevelser oven på den gode Vollstedt smag.

Til vores røgvarer bruger vi stadig de gamle røgovne fra 1862. Det er herigennem den autentiske og velkendte smag bliver modnet. Vi udbener selv danske kreaturer, lam, fjerkræ og grise. Så når du køber ind hos os, kan du efter eget ønske se dine bøffer eller koteletter blive skåret ud og selv bestemme, hvor store bøfferne skal være.