Handel

Dansk Transport Emballage A/S

Profil Dansk Transport Emballage A/S er et handelsselskab, som har mere end 20 års erfaring inden for transportemballage af plast.

Virksomheden har specialiseret sig i transportemballage af plast til industrien, både food- og nonfood-industrien, og dækker de fleste brancher fra fødevare- til maskinbranchen.

Virksomheden har i dag et bredt standardsortiment, men arbejder også med kundespecifikke løsninger. Dansk Transport Emballage A/S er grossist for nationale og internationale producenter fra Danmark, Israel, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Norge, Sverige, Østrig og Schweiz. Mål og strategi Med mere end 20 års erfaring inden for transportemballage af plast og med et omfattende netværk blandt verdens bedste producenter af plastemballage stræber Dansk Transport Emballage A/S efter at være kundernes troværdige totalleverandører af plastemballage.

Vi arbejder hele tiden på at udbygge vores netværk blandt danske og udenlandske producenter, mens lagerkapaciteten konstant udvides. Vores mange års erfaring i branchen og vores vidtgående samarbejde med kunder og leverandører i branchen, samt vores dygtige medarbejdere, sikrer os en stærk position på markedet