Rådgivere og konsulenter

Dansk-Tysk Handelskammer

Dansk-Tysk Handelskammer har i over 20 år banet vejen for et samarbejde mellem danske og tyske erhvervsvirksomheder og været en kompetent partner i alle spørgsmål vedrørende begge markeder.

Markedskendskab og forståelse for forretningskultur og sprog kombineret med et bredt netværk og gode kontakter i dansk og tysk erhvervsliv gør Dansk-Tysk Handelskammer i stand til at finde den rigtige fremgangsmåde for jeres virksomhed. Vi har fingeren på pulsen i forhold til markedsudviklingen i begge lande og arbejder tæt sammen med faglige organisationer, myndigheder, forbund og fagmesser.

Handelskammeret hjælper årligt mere end 1.000 virksomheder med alt lige fra opstart til rådgivning i forbindelse med deres løbende forretninger i begge lande og tilbyder en fleksibel og professionel service tilpasset den enkelte eksportvirksomhed.

Dansk-Tysk Handelskammers mere end 600 medlemmer er en del af det største dansk-tyske erhvervsnetværk. Et stærkt netværk i begge lande, eksklusive arrangementer og månedlige nyhedsbreve er centrale dele af aktiviteterne.

Læs mere om Dansk-Tysk Handelskammer på www.handelskammer.dk

Bodil Petersen

Membership Manager