Rådgivere og konsulenter

Danske Forsikringsmæglere Erhverv ApS

Som jeres forsikringsmægler arbejder vi proaktivt for at sikre, at jeres virksomhed har de bedste forsikringsvilkår og dækninger – til den bedst mulige pris. Det betyder, at vores rådgivning tager udgangspunkt i jeres virksomheds individuelle behov, risici, og interesser – både når der skal etableres forsikringer og når der sker skader.

Vi agerer med andre ord som jeres rådgiver i alle forhold der vedrører forsikringer og kontakten til de forskellige forsikringsselskaber på markedet – både de nationale og internationale forsikringsselskaber.

Som mægler sidder vi på jeres side af bordet i alt hvad vi foretager os. I skal derfor kun forholde jer til en kontaktperson, som står til fuld rådighed, når I har spørgsmål af forsikringsmæssig karakter. Vi er gode til at forklare det, til tider, kringlede forsikringssprog, så det bliver let forståeligt.

Som ny kunde kan i sagtens beholde jeres nuværende aftale med jeres selskab. Vi flytter blot aftalen over i selskabets mæglerafdeling og dermed reduceres jeres forsikringspræmie. Vi laver typisk udbud hvert 3. år eller efter aftale.

En dygtig forsikringsmægler tjener oftest sin egen løn hjem plus en fortjeneste til jeres virksomhed. I passer jeres forretning og jeg sørger for at virksomheden er dækket ind, hvis noget går galt – det er tryghed!

Hos DKFM ApS modtager vi ingen provision eller bonus fra forsikringsselskaberne og er dermed fuldstændig uvildige.

Picture of Bo Mazanti
Bo Mazanti

Forsikringsmægler/DKFM v. Bo Mazanti