Produktion agro/fødevarer

Dencon Foods A/S

Kvalitet i hver bid

“Quality In Every Bite” – har været vores leveregel i over 25 år. Efterspørgslen efter bedre fødevarer har været konstant stigende i alle årene. Tiderne har ændret sig, og vi sætter større pris på det gode måltid med den gode historie og fine spisekvalitet.

Økologi, friland, naturlige opdræt, bæredygtighed, dyrevelfærd, rene varer, planteproteiner er blot nogle af de tendenser, som for alvor er slået igennem og slået sig fast i vores tid, og det er en udvikling, som ikke løber baglæns – tværtimod.

Men vores leveregel handler ikke kun om varen. Det handler i høj grad også om at levere et stykke arbejde og en service, som vi kan stå inde for, og som vores samarbejdspartnere er tilfredse med. Derfor er kvalitet en af vores kerneværdier i virksomheden og vores leveregel.

Om DENCON FOODS A/S

Spørger du os, hvad hvad der kendetegner den bedste service, er vi ikke i tvivl: Det handler om tillid. Tillid til at din bestilling har en høj ensartet kvalitet og er fremme til tiden, mens de mennesker – du samarbejder med – besidder et stort servicehjerte og udviser fleksibilitet, så også din hverdag hænger sammen.

DENCON FOODS står for disse dyder, hvor produktet og relationen garanterer dig en god oplevelse. Vi tilbyder et bredt sortiment, der er nøje kvalitetskontrolleret af vores egne specialister.

Hånd i hånd med vores samarbejdspartnere gennem 25 år.

Vi tror på, at en stærk relation er bedre end et enkelt salg. Det er bundet op i vores traditioner og værdier gennem de sidste 25 år. Når det går godt for vores samarbejdspartnere, går det godt for os.

Netop for at skabe værdi hos alle parter, er vores filosofi at gøre arbejdet lettere og fremme et langsigtet partnerskab.

Vi tilbyder derfor opmærkning og pakning efter dine ønsker og behov – i en proces hvor vi minimerer unødigt og tungt papirarbejde så meget som overhovet muligt. Samtidig kan vi stå for udvikling af nye koncepter, hvis din forretning har behov for en ny målrettet løsning.

Når du samarbejder med os, trækker du på specialviden og indsigt i næsten alle typer af behov inden for det brede fødevaresegment. Du får derfor kompetent sparring, fødevaresikkerhed, kvalitet og ikke mindst den bedste service i Norden.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.