Produktion industri

DS Glas A/S

DSG Industri (DS Glas) er din professionelle sparringspartner.

Hos DSG Industri har vi specialiseret os inden for unikke løsninger i forskellige typer af glas, skræddersyet og produceret efter dine mål og ønsker. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige typer glas med forskellige anvendelsesmuligheder og i tæt samarbejde med dig, finder vi frem til netop den type glas som dækker dine behov.

Blandt vores mest populære produkter kan vi blandt andet fremhæve hærdet- og lamineret glas, termoruder, glasværn samt sikkerhedsglas. Hos DSG Industri garanterer vi ingen begrænsninger inden for vores produkter som kan leveres i et hav af farver og tryk, udsmykning og interiør til termoruder, glasværn og facader.

Hos DSG Industri kan vi desuden tilbyde alle vores kunder 12 års garanti på lamineret glas. Du kan læse om alle vores garantier og certificeringer her. Med vores ekspertise og mange års erfaring i branchen, kan du føle dig helt tryg ved, at vores medarbejdere hjælper dig sikkert i mål. Vi udfører alle opgaver, store som små og leverer til virksomheder i hele landet. Så kontakt os i dag og lad os få en uforpligtende snak om vores produkter eller rådgivning til jeres kommende projekt.