Handel

E-vet A/S

E-vet er grossistvirksomhed til den veterinære branche og leverer engangsprodukter og udstyr hovedsageligt til dyrlæger i Danmark. Derudover har vi en kursusafdeling der efteruddanner dyrlægere og personale inden for faglige retninger som anæstesi, røntgen, fysioterapi, dental processer og ultralyd m. fl.

Vi er stærke på to områder

Vi beskæftiger os med to hovedpunkter, handel med, og udvikling af veterinære produkter samt videreuddannelse af den veterinære branche.

I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden. Mens vi med vores produktsortiment sikrer at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.

Det vigtigste for os og dig

For os er det vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter til de rigtige priser. Ligesom det er vigtigt, at du modtager dine bestillinger hurtigt.

Vi undersøger hele tiden markedet for nye og forberede produkter, så vores kunder altid får de bedste produkter.

Vores overordnede mål er, at du som kunde er fuldt tilfreds med vores produkt og service. Vi fokuserer på at give den bedste rådgivning, som gør det lettere for dig at tage det rigtige valg. Dette skaber grundlag for et værdifuldt samarbejde, som tjener både din og vores interesse.