Rådgivere og konsulenter

Expuri

Expuri er etableret i 2012 af nogle af branchens mest erfarne headhuntere, og vi finder specialister, ledere, chefer og direktører til vores kunder.

Organisationen råder over seks headhuntere/partnere i Aarhus, Haderslev, Odense og København samt enkelte administrative deltidsmedarbejdere.

Nogle af grundene til hvordan vi adskiller os fra vores konkurrenter og hvorfor vores kunder, vælger expuri og vender tilbage:

Vi er seks partnere og har alle mellem 20-30 års operationel erfaring fra forskellige brancher i erhvervslivet inden vi kastede os ud i at være headhuntere og partnere hos expuri. Check os gerne ud her.

Vi er selv meget dybt nede i rekrutteringsprocesserne og assisterer hinanden. Vi bruger f.eks. ikke studerende eller funktionærer til search, det gør vi selv da det sikrer en højere kvalitet expuri måler ikke sine partnere på monetær performance, men udelukkende på kvaliteten af alle gennemførte rekrutteringer ved både, at spørge kunder og kandidater, hvordan de har oplevet rekrutteringsprocessen. Med andre ord så kan vi som minimum alt det vores konkurrenter kan, men vi adskiller os positivt ved at vi alle er seniorprofiler og meget erfarne erhvervsfolk med stort netværk og ledelseserfaring.

Kontakt os for uforpligtende at høre hvad vi kan gøre for jer.

Picture of Henrik Lautrup
Henrik Lautrup

Headhunter & Partner