Web, marketing og kommunikation

Fraefel Consult

Fraefel Consult er en IT virksomhed hvor det ikke handler om smarte buzzwords – det handler om konkrete resultater og værdiskabelse for din virksomhed. Opgaver kan være store som små – det betyder ikke så meget for mig om jeg skal hjælpe dig med at sætte strøm til dit første domain og mail eller levere en API løsning der laver integration på tværs af miljøer – det vigtigste er at jeg kan bidrage med noget der giver værdi for virksomheden. Har en mangeårig erfaring med It relaterede opgaver og arbejdet med danske virksomheder fra startup til C25 segmentet.

Lever af smil og glade kunder ved at hjælpe med:

  • 💼 Forøget produktivitet: Vi er ikke her for at snakke om teori. Jeg hjælper din virksomhed med at automatisere kedelige, tidskrævende opgaver, så I kan få mere tid til de lidt mere spændende ting.
  • 📈 Datadrevne beslutninger: Gør det enklere at organisere og analysere data, hvilket fører til smartere beslutninger, ikke floskler.
  • 🧩 Hyldevare vs skræddersyede løsninger: Kan opgaven ikke med fordel løses at en hyldevare – kan jeg selvfølgelig også hjælpe med en løsning, der passer som hånd i handske til jeres behov og mål. Ingen one-size-fits-all her, hvis det giver mening.
  • 🤝 Ærlig: forstår jeres behov og udfordringer og giver ærlig rådgivning, ikke luftige løfter. Derfor kan det også ske at jeg siger “nej tak” til en mulig opgave hvis jeg ikke mener at kunne indfri forventninger og værdiskabelse. Til gengæld er jeg så heller ikke bleg for at sige “men jeg ved lige hvem du skal have fat i til opgaven”…
  • 🌍 Geografi: har hjemme i Haderslev – sidder ikke på et fancy kontor i Indien eller København – det er muligt at mødes hos jer uden problemer.