Vi rekrutterer inden for alle brancher og på alle niveauer hos JKS, der består af JKS Staffing og JKS Career. Intet er for stort. Intet er for småt – hvad enten du ønsker et kortvarigt vikarforløb eller som virksomhed er på jagt efter en ny finansdirektør.

Vi tilbyder herunder en række ydelser. JKS Career giver således ikke kun mulighed for effektiv rekruttering af kandidater. De vejleder og rådgiver også alle sider af det moderne arbejdsliv – fra onboarding til outplacement. Det samme gælder JKS Staffing, der ikke kun hjælper med vikarløsninger, men bl.a. tilbyder Try and Hire, som gør det muligt for medarbejdere og arbejdsgivere at se hinanden an, inden der skrives kontrakt.

For os er tæt og personlig kontakt til både virksomheder og jobsøgende vigtig. Derfor har vi lokale afdelinger i knap 40 danske byer – fra Hirtshals til Nykøbing Falster, fra Esbjerg til København. Det betyder, at du altid vil samarbejde med mennesker, der kender de lokale erhvervsforhold og mulighederne i dit område. Det er ikke anderledes med de afdelinger, vi løbende åbner i Sverige og Norge.