Web, marketing og kommunikation

Kellmann Design ApS

Alt i Design – i hele Danmark

Hos Kellmann Design leverer alt inden for skilte, pyloner, logo/bogstaver til inden- og udendørs brug, print, reklame til bygninger og biler, solfilm til biler og bygninger, markiser og screens, beachflag, bannere, bandereklamer, flag og dusted/frosted folier til mødelokaler

Vi har egne grafikere og montører, der gerne hjælper dig med ideer og forslag med alt lige fra designet til nyt logo. Vi er opmærksomme på, at bygning og løsning harmonerer, så helhedsindtryk bliver optimalt.

Kellmann Design er en af landets ældste skilte virksomheder og leverer skilte til nogle af landets største virksomheder, det giver dig sikkerhed for erfaring og høj professionalisme.

Professionelt udført – hver gang

Hos Kellmann Design sætter vi en ære i at udføre vores opgaver professionelt, hver gang. Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi producerer og monterer altid selv – det giver dig tryghed både i kvalitet og levering.

Kontakt os her på siden eller ring til os til en snak om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed indenfor skilteløsninger – vores rådgivere sidder klar med masser af erfaring til at finde den helt rigtige løsning til dig.