Web, marketing og kommunikation

Kort Sagt

Hos Kort Sagt bliver kunderne set og hørt

Kort Sagt er nystartede virksomheders hemmelige ingrediens. Kort Sagt gør det muligt at starte op med et professionelt look samt en ekstern markedsføringsafdeling at trække på.

Jeg elsker at hjælpe, se muligheder og finde løsninger, når en ny hjemmeside skal laves – teknikken forståes eller nye idéer udtænkes. Gennem ping pong får mine kunder gode idéer til deres virksomheder, når vi sidder overfor hinanden.

Kort Sagt er en enkelt kvinde virksomhed, og jeg har ikke planer om at blive mere, jeg befinder mig rigtig godt med “bare” at være mig.

Jeg har drevet selvstændig virksomhed siden 2004 – og kender efterhånden både fra mig selv, men ikke mindst fra de mange kunder, jeg har haft, til de problemstillinger du møder som selvstændig. Jeg er vild med iværksættere – det giver mig masser af energi, at sidde sammen med en der brænder for sit nye produkt.

Jeg er uddannet Grafiker – men efteruddannelse har været en vigtig del af mit liv som selvstændig. Så jeg har suppleret med kurser på grafisk højskole og en markedføringsuddannelse på IBC. Verden forandrer sig – og jeg forsøger at følge med.

Lene Aarup Vinther

Indehaver