Rådgivere og konsulenter

Le Management

LE Management står for ledelse og management. Vi har stort set alle kompetencer indenfor administration og økonomi, men alt vi gør er med udgangspunkt i mennesker. Vi elsker simpelthen menneskelige relationer og vi tror på, at vi netop der, kan gøre en kæmpe forskel for vores kunder samtidig med at vi løfter opgaver i virksomheden på god og professionel vis.

Overskrifterne for vores ydelser:

  • Mentor ordning eller den kreative kasse (energi og gode løsninger for dig og virksomheden)
  • Ledelse (det gælder både bestyrelse, advisoryboards eller bare hjælp til facillitering af ledelse)
  • Bogføring og driftshjælp (stort eller lille bogholderi – vi har prøvet alt! Og hjælper meget gerne uanset om det er en overgangsfase, en opbygningsfase eller permanent aftale for at blive professionel)

Vi arbejder anderledes og med følgende løfter:

  • Ingen åbne‐/lukketid! Vi kan i princippet altid mødes, når du har tid uanset tid og dag
  • Ingen ekstra regninger! Vi er til rådighed for alle spørgsmål og sender ALDRIG ekstra regninger
  • Ingen binding! Hvis vi ikke skaber værdi, så stopper vi bare igen
  • Ingen skæld ud! Vi er altid positive og prøver at finde den bedste løsning sammen

Eksempler på købsmotiver blandt vores kunder:

  • Kender du det med, at den ene dag tager den anden og der var så meget du? Der var en plan om en rød tråd, om en strategi, om at holde personalemøder, om at være professionel, om at være mere tilstede hjemme osv. Der kommer bare altid noget i vejen. Dét kan vi hjælpe med! Perspektiv, prioritering og eksekvering er som regel ikke ret langt væk! Faktisk kan det løses permanent for en fast lav pris om måneden.
  • Får du helt ærligt regnskabstal hver måned? Til tiden? Ved du hvad der er godt i din forretning og hvor du taber penge? Mange har en meget loyal regnskabsperson tilknyttet, som måske ikke er hel ferm i it og rapportering (og måske endda heller ikke i regnskab). Det er desværre meget dyrt at købe en ”rigtig” regnskabschef eller økonomichef (og der har de fleste virksomheder ofte ikke råd til). Vi har dog flere løsninger, hvor vi supplerer den allerede siddende regnskabsperson, sådan at ”de sidste lag” af kvalitet tilføres. Alternativt har vi også totalløsninger, hvor vi simpelthen bare klarer det hele. Uanset model betyder det at tallene pludselig kommer (og er rigtige!). Det hele for en fast pris hver måned, så der ikke er overraskelser.
  • Hvad siger du, når du taler med din bank eller dit netværk? Ved din familie egentlig hvad du laver og er du stolt af din fortælling om din virksomhed? Det kan være svært at forholde sig til disse spørgsmål. Det er dog rigtige vigtige spørgsmål at kunne svare godt på – særligt, hvis det en dag, måtte blive lidt sværere at lave overskud. Disse fortællinger hjælper dig ind til dine værdier og dermed dine principper. Samtidig er det glimrende værktøjer til banken og netværket. Gennem disse fortællinger forstår de meget lettere, hvad det er du laver (og kan derfor meget lettere hjælpe dig). Vi hjælper selvfølgelig igen til en fast pris om måneden.
Ana & Axel Junker

Indehavere