Entreprenør / Håndværker

Murermestrene Thomas Hans A/S

Bygget på godt håndværk

Murermestrene Thomas Hans A/S betjener en solid kundekreds af både private kunder, erhvervskunder og offentlige kunder i hele regionen. Vores medarbejdere er pålidelige, loyale, fleksible, engagerede og flittige folk, som medvirker til at opretholde firmaets dynamik. Vi går op i, at alle vores medarbejdere – lærling såvel som mester – udfører et godt håndværk i høj kvalitet.

Det gør nemlig ikke bare vore kunder tilfredse, det gør det også meget mere tilfredsstillende for os at gå på arbejde hver dag. Murermestrene Thomas Hans er et solidt og alsidigt murerfirma med kompetencer inden for mange forskellige områder, for eksempel kloakarbejde, belægningsarbejde, jord og betonarbejde, tilbygninger, fliser og klinker, offentligt byggeri, byggeopgaver for private og erhverv.

Vi beskæftiger ca. 60 dygtige faglærte medarbejdere som er klar til at udføre næste opgave for dig…

Citater:

“Vi fik jer anbefalet fra vores arkitekt som et firma med stor erfaring med fredede huse, og vi er bestemt ikke blevet skuffede.”

”Stor ros skal også lyde til jeres yderst professionelle medarbejdere. Vi har en meget nysgerrig knægt på 7 år, som hele tiden skulle følge med i, hvad der foregik, men det tog de i stiv arm.”

”Selvom det selvfølgelig har været et irritationsmoment at have håndværkere i huset, så har vi ikke mærket ret meget til jer.”

Thomas Hans