Rådgivere og konsulenter

Reersted – Empowering Potential

Ledelsessparring – Teamudvikling – Outplacement

Efter over 25 års arbejde med Human Resource og Ledelse har jeg besluttet mig for at blive selvstændig og sætte fokus på det jeg er allerbedst til; At hjælpe mennesker med at få succes i livet ved at være den bedste udgave af dem selv! Ærlighed, ordenlighed og respekt er omdrejningspunkterne i alt hvad jeg gør.

Jeg har en god bred erfaring bag mig, som kombineret med min naturlige nysgerrighed og behov for at forstå hvad der sker i personen/organisationen, gør at jeg har en både dyb og bred indsigt i mange forretningsområder og især på ledelse generelt. Jeg har en lyttende og tillidsvækkende tilgang til det at være executive coach og sparringspartner og giver også med- og modspil undervejs. Jeg selv har været der og ved at man nogle gange mangler en fortrolig person at vende situationen med og diskutere løsningsmuligheder med. Du står måske med en organisatorisk udfordring eller har et medarbejderrelateret problem? Du er måske ved at brænde ud og har brug for at få gejsten tilbage?

Udover Ledelsessparring fokuserer jeg på Teamudvikling og Outplacement. Der er stor forskel på hvordan teams performer. Et velfungerende team har gladere medarbejdere, der arbejder bedre sammen, er mere effektive og giver bedre service til deres kunder. Jeg kan få teams til at arbejde godt sammen ved at give indsigt i vores forskelligheder og skabe klarhed over hvem der bør arbejde med hvilke opgaver i teamet. Outplacement er et forløb til de medarbejdere man desværre må skille sig af med. En opsigelse trækker tit tæppet væk under en person og gør at selvtilliden dropper. Man føler ikke at man kan bruges til noget som helst. Men det syn ændrer jeg på. Via personprofiler finder vi personens kernekompetence og definerer de arbejdsopgaver, man fungerer bedst i. Det får vi tilpasset ansøgning og CV til og målretter jobjagten til virksomheder og jobs, der passer til personen. Som tidligere arbejdsgiver er det en god idé at sørge for at sende sine medarbejdere godt videre og dermed passer på sit ry indenfor employer branding.