Produktion diverse

Sortiment ApS

Hos Sortiment finder du et bredt udvalg af branding produkter såsom, profilbeklædning, merchandise og reklameartikler. Vi bestræber os på at være din nye branding partner og hjælpe når jeres virksomhedsidentitet skal gøres endnu skarpere. Sortimentet er stort og sammen med en lang række verdensklasse leverandører kan vi med sikkerhed hjælpe dig med lige netop dit ønske.

Gennem vores arbejde og netværk har vi en unik kontakt til nogle af de bedste fabrikker i østen som samtidig sikrer os at vi kan tilbyde kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med bæredygtigheden og målet for at skabe en sundere verden.

Som noget helt nyt kan du på vores b2b webshop oprette dig som virksomhed. Med din konto hos os kan du bla. godkende og afvise korrekturer, se præcise priser i forskellige antal, bestille direkte eller uddelegere handlingerne til dine medarbejdere, så de kan logge ind og vælge deres størrelse, indtaste navn på produkter mm. direkte fra skærmen. En ny, hurtigere og mere overskuelig måde at bestille produkter med dit logo på.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker hjælp til oprettelse.