Produktion industri

SP Industry ApS

SP Industry er en underleverandør/samarbejdspartner indenfor plade, rør og spåntagende metalbearbejdning. Vi leverer kvalitets produkter til mange forskellige brancher og leverer alt fra udvikling og design af prototyper, til rådgivning og produktion af delemner samt færdige konstruktioner.

Virksomheden blev grundlagt i 1993 og har siden starten specialiseret sig i følgende processer. Laserskæring, Panelbukning, Kantpresning, Svejsning, Robotsvejsning, Glasblæsning, Montage, Afgratning & Slibning, Excenterbuk & Stans, Drejning og Fræsning.

Vores primære brancher er fødevareindustrien, generel industri, miljø- og energibranchen samt automations industrien. I forhold til branchekendskab spænder vi dog meget bredere end blot disse områder og vi løser hvert år opgaver for en lang række kunder fra både mindre virksomheder til store koncerner. Vores omfattende maskinpark kan varetage alle opgaver uanset branche og vi har også de nødvendige godkendelser til at udføre produktion til eksempelvis fødevare og medicinal virksomheder.

Med andre ord, I har et behov, vi har løsningen uanset hvilken af ovennævnte brancher, der er jeres primære.

Peter Larsen Harders & Brian Kyed Sørensen

CEO & CFO