Rådgivere og konsulenter

Stjernegaard Ressource

Forbedring af bundlinjen

Har du prøvet at være på kursus og blive fyldt med energi og ideer til de forandringer du vil hjem og gennemføre i din virksomhed?

Så kommer du hjem og oplever, at du lynhurtigt falder tilbage i rutinerne. Forandringerne kommer ikke og forbedringer kommer ikke – de bliver simpelthen stoppet af dagligdagens rutiner. Du føler ikke, du styrer, men at omgivelserne styrer dig.

Det er tilgiveligt at lave fejl, men utilgiveligt ikke at gøre noget ved det.

Hvad er løsningen?

Hvis du kan genkende noget i ovennævnte beskrivelse, og hvis du har viljen til at ville lave forandringer og forbedringer, men ikke lige har værktøjet til det – så kan jeg hjælpe dig igennem.

Jeg kan tilbyde min assistance som katalysator i din virksomhed og kan tilbyde at drive dine udviklingsplaner igennem med en forbedret bundlinje som resultat.

Hvem er jeg?

Mit navn er Dan Stjernegaard. Jeg har over 30 års ledererfaring og mange års erfaring med gennemførelse af forandringer.

Der er ikke kun tale om de hårde værdier som omsætning, omkostninger m.m., men bestemt også om de bløde værdier i virksomheden, såsom kultur, interne værdier m.m.

Picture of Dan Stjernegaard
Dan Stjernegaard

Indehaver