Pengeinstitut / økonomi

Sydjysk Sparekasse – Haderslev

Sydjysk Sparekasse er et resultat af en fusion mellem Frøs Sparekasse og Broager Sparekasse pr. den 2. oktober 2023. Vi er en lokal forankret sparekasse der dækker bredt lokalt og regionalt.

Sydjysk Sparekasse har tilsammen mere end 300-års erfaring og har dybe rødder i Syd- og Sønderjylland – og det er vi stolte af! Sydjysk Sparekasse er et selvejende pengeinstitut og nærværende garantsparekasse med base i det Syd- og Sønderjyske og samlet er vi 230 medarbejder fordelt på 14 afdelinger.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og hurtige svar fra vores engagerede medarbejdere”.

Hos os i Sydjysk Sparekasse er du ikke blot et kontonummer i mængden. Vores størrelse gør os nærværende, og giver os mulighed for at sætte os ind i netop din situation og levere de løsninger, som passer bedst til dig. Vi har åbne døre, højt til loftet og en uformel tone, og vi arbejder altid på at være bedre end andre banker.

Vi er forankret og synlige lokalt, og det er med til at gøre os til den lokale sparekasse. Lokalsamfundet er vigtigt for os, og derfor støtter vi også lokalt. Som en del af lokalsamfundet vil vi gerne bidrage, så vi sammen udvikler og skaber muligheder og gode oplevelser. Vi er stolte af og glade for at kunne give noget tilbage til vores lokalområde.

Yderligere kontaktpersoner:

Erhvervschef Ole V. B. Andersen
Direkte: 74183871
Mobil: 40119810
Email: ova@broagersparekasse.dk