Rådgivere og konsulenter

Vapour Phase Technology ApS

VapourTech ApS har fået re-designet sin hjemmeside fra inderste til yderste og som en ledende konsulentvirksomhed vil vi gerne byde eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere indenfor i vores verden af dygtige og motiverede freelance projektledere. Vi er klar til at gøre en forskel og skabe resultater.

Vi tror på, at ved positiv og imødekommende dialog samt en professionel og ærlig kommunikation bedst opnår de definerede målsætninger. Ligesom at være en medspiller på et fodboldhold, således skaber samarbejde noget større. Vi kan bedst lide at vinde, at gøre en forskel, og en daglig succes med et skrid af gangen i den rigtige retning.

Vapour Phase Technology ApS skabte verdens første kombineret inline reflow og dampfase loddemaskine i en tid hvor de finansielle markeder var begrænset og svært tilgængelige. På trods af dette, lykkedes det VapourTech ApS med hjælp fra Vækstfonden og investor CAT Symbion at rejse kapital og derved at produktudvikle, projektlede og patentere en unik inline SMD dampfase loddemaskine, som blev leveret til Styromatic A/S i år 2005.

Lars G. Dokkedahl

CEO, B.Sc.E.E. m. IDA