Bestyrelsesnetværket BEST.SYD

Din forretning kan blive stærkere med en investering i en bestyrelse. Analyser viser, at etableringen af en bestyrelse eller et advisory board er en af de afgørende faktorer for mange virksomheders vækst og succes.

For dig der gerne vil have en bestyrelse

En bestyrelse sikrer virksomheden bredere viden og nye kompetencer. Der bliver stillet konstruktive spørgsmål, som giver større sikkerhed, når der skal træffes vigtige strategiske beslutninger. Det sender klare signaler, både internt og eksternt, når en virksomhed vælger at tilknytte en professionel bestyrelse. Bestyrelsesmedlemmer kan ofte være med til at skabe vækst og udvikling og sikre, at virksomheden handler i overensstemmelse med den overordnede strategi.

Virksomheden bliver endnu bedre med en bestyrelse

Bestyrelsesnetværket HER hjælper dig med at få afklaret din virksomheds behov, og du får konkret hjælp til at finde de rette kandidater til arbejdet.

Fordele ved en bestyrelse

Få mere at vide

Bestsyd.dk

BEST.SYD er et samarbejde mellem de fire sønderjyske erhvervsråd, hvor du kan få hjælp til at finde den helt rigtige bestyrelse, advisory board eller en personlig sparringspartner.Klik dig videre ind på BEST.SYD.dk og læs mere om dine muligheder.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til:

Billede af Jan Hyldal

Chefkonsulent

Jan Hyldal