Vojens Handel

Et fællesskab og netværk om at styrke detailhandlen og skabe aktiviteter og events til gavn for de handlende og forretningerne.

Det handler om Vojens

Vojens Handel blev et integreret netværk i Haderslev Erhvervsråd i 2021. Førhen eksisterede det som Vojens Handels- og Erhvervsklub, som nedlagde sig selv i 2020 og genopstod som Vojens Handel.

I netværket sidder et lokalt forankret aktivitetsudvalg på minimum 3-5 ildsjæle, som udfører de lokale opgaver i forbindelse med aktiviteter og events. HER hjælper med at facilitere møder og markedsføring via både online og offline platforme.

Det er Vojens Handel mål at skabe 3-4 årlige aktiviteter, som skal understøtte handlen i Vojens by.

Vær med til at udvikle i Vojens

Når du melder dig ind, så får du ikke kun lokal indflydelse og fælles markedsføring via flere platforme. Du kan også blive en del af aktivitetsudvalget og være med til at udvikle aktiviteter og events, som i sidste ende kan resultere i flere gæster til Vojens by.

Sådan bliver du medlem

For at kunne være en del af netværket skal du være medlem af HER. Som medlem af Haderslev Erhvervsråd bliver du udover netværket i Vojens også en del af et stærkt lokalt netværk i hele Haderslev kommune, du kan få personlig, individuel vejledning og sparring samt adgang til både faglige og sociale arrangementer.

Herudover vil du modtage nyhedsbreve med erhvervsrelaterede og andre relevante nyheder, du kan låne mødelokaler GRATIS, få adgang til medlem-til-medlem tilbud og sidst, men ikke mindst, opnå ekstra synlighed gennem hjemmeside, sociale medier samt deltagelse i arrangementer. Derudover har du som butik mulighed for at komme med på det fælles kommunale gavekort.

Du bliver medlem af Vojens Handel netværket via et medlemsskab af Haderslev Erhvervsråd. Alle medlemmer af HER med interesse for handelsaktiviteter og -udvikling i Vojens er velkommen i Vojens Handel uden yderligere kontingentbetaling.

Bliv medlem ved at udfylde medlemsformularen her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til:
Billede af Katrine Højgaard

Kommunikations- og marketingmedarbejder

Katrine Højgaard