HR Netværket

Fordi der er brug for samarbejde, når de lokale virksomheder skal tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere.

Bliv en del af HR Netværket

HER vil du møde andre, som på en eller anden måde har et personale- og HR ansvar og som brænder for både den personlige udvikling, men også for i fællesskab at finde løsninger på de udfordringer og nye muligheder, der findes på HR-området.

Der er fire årlige møder, hvor vi besøger hinanden, bliver inspireret af eksterne oplægsholdere, deler vores viden og erfaringer samt giver hinanden sparring på vores respektive udfordringer. Mellem møderne trækker vi på hinanden i vores fælles elektroniske forum.

Vær med i HR-NETVÆRKET, hvor du vil møde andre, der har ansvar for personale- og HR-området, og som brænder for sin egen personlige udvikling, og gerne vil samarbejde om løsninger på de udfordringer, der findes på HR-området.

Stærke partnere

René Høegh Pedersen fra HR Supporten driver HR-NETVÆRKET for HER, og både Udviklingscenter Syd, Jobcenter Haderslev og HER indgår som aktive partnere. René har lang erfaring med HR fra både store koncerner og mindre virksomheder. Han ved, hvad der skal til for at opnå resultater gennem netværk og brænder for området.

HR-Netværket henvender sig til HR-ansvarlige fra de større arbejdspladser i Haderslev kommune, der ønsker at lade sig inspirere og søger udvikling inden for HR-området.

Mere sparring mellem møderne

Sparring og vidensdeling er vigtigt – også mellem møderne. Derfor har vi besluttet, at der oprettes en gruppe på et socialt medie, hvor vi hurtigt og nemt kan dele viden og information med hinanden. Du bliver tilføjet gruppen den første gang, du deltager til et møde.