Netværkscafé

Bliv en del af et lokalt netværk med over 500 virksomheder, hvor du kan møde din næste lokale samarbejdspartner eller kunde.

Lokalt netværk med sammenhold

Netværket er for alle vores medlemmer, så du kan møde alle lige fra håndværkeren i sit arbejdstøj til direktøren i habit. Møderne ligger så du kan starte eller slutte din dag med netværk, men uden du skal hjem og skifte tøj for at passe ind.

En fast struktur

Netværkscafeen er hver anden torsdag skiftevis kl. 8.00 eller kl. 15.00 og varer 75 minutter. Vi besøger en ny medlemsvirksomhed hver gang, hvor du kan netværke med de andre medlemmer og få ny viden med hjem fra dagens aktuelle tema og oplægsholder. Tidligere har der været temaer som FN’s Verdensmål, markedsføring, Brexit, sponsorater, innovation, den nye ferielov og så videre.

Er du medlem af HER kan du gratis deltage i netværkscafeerne.

Du vil opleve, at vi altid står op til netværkscafeerne. Det gør vi, fordi det gør det lettere for dig at bevæge dig rundt og møde de andre erhvervsdrivende.

Det faste program

  • Velkomst og intro,
    præsentation af deltagerne, netværk og talekassen, kaffe, kage eller rundstykker
  • Oplæg af ekstern oplægsholder
  • Oplæg ved værtsvirksomhed og rundvisning
  • Tak for i dag

Kommende netværkscaféer

Lyder vores netværkscaféer som lige noget for dig og din virksomhed, får du her en kort oversigt af vores kommende netværkscaféer.
Klik her for at se den fulde arrangementskalender.

Her vil du snart kunne se en kort liste over kommende netværkscaféer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte:

Billede af Bente Sejersbøl

Event & kommunikationsansvarlig

Bente Sejersbøl