Ny direktør for Haderslev Erhvervsråd

Haderslev Erhvervsråds bestyrelse har ansat Ditte Skjoldemose som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som projekt- og udviklingschef i Trekantområdet og tiltræder 2. oktober.

Mandag d. 2. oktober tiltræder Ditte Skjoldemose som ny direktør for Haderslev Erhvervsråd. Ditte Skjoldemose har siden 2014 arbejdet inden for erhvervsfremme og gennem de sidste knap syv år været ansat i Trekantområdet Danmark, senest som projekt- og udviklingschef med ansvar for strategiske indsatser og udvikling på erhvervsfremmeområdet.

– Det er et enigt ansættelsesudvalg, som har valgt Ditte Skjoldemose i et stærkt felt af kompetente kandidater. Ud over sit indgående kendskab til erhvervsfremmesystemet har Ditte solid erfaring med at skabe og sikre et godt og tæt samarbejde på tværs af aktører med meget forskellige interesser og dagsordner, lige som hun er vant til at arbejde i spændingsfeltet mellem erhvervsliv og politik. Det er egenskaber, som sammen med hendes veldokumenterede lederevner gør, at vi ser hende som det helt optimale valg, og vi er utroligt glade for, at hun har valgt at sige ja tak til jobbet, siger Hans-Jørgen Skovby Jørgensen, formand for Haderslev Erhvervsråd.

Stor interesse

Ansættelsesudvalget har bestået af formand Hans-Jørgen Skovby Jørgensen, næstformand Vibeke Arkil, medarbejderrepræsentant Jan Hyldal samt direktør for arbejdsmarked og borgerservice Birgit Thorup som repræsentant for Haderslev Kommune. Og selv om ansøgerfeltet lå tæt, var det altså et enigt ansættelsesudvalg, som i sidste ende pegede på Ditte Skjoldemose.

– Vi har modtaget mange ansøgninger til stillingen og er glade for den interesse, jobbet har vakt hos et bredt felt af kompetente kandidater. Det viser, at den vækstdagsorden, vi arbejder med, og den gode udvikling, der er i gang i kommunen, er blevet bemærket positivt, fortæller Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.

Og fra mandag d. 2. oktober bliver det så 36-årige Ditte Skjoldemose, der skal stå i spidsen for Haderslev Erhvervsråds arbejde med at skabe vækst og udvikling hos det lokale erhvervsliv.

Nytænkende og samarbejdsorienteret

– Jeg er både glad og stolt over, at ansættelsesudvalget har valgt mig, og jeg glæder mig meget til at kunne gøre en konkret forskel mere direkte ud til erhvervslivet i forhold til den rolle, jeg har haft de sidste knap syv år. Samtidig kender jeg jo både Haderslev Erhvervsråd og Haderslev Kommune fra mit job i Trekantområdet, hvor jeg har oplevet et meget positivt samarbejde og en spændende kultur. Man har både nogle stærke traditioner, men samtidig er man også nytænkende og i særlig grad samarbejdsorienteret. For mig er det virkelig attraktivt at blive en del af, siger Ditte Skjoldemose og fortsætter:

– Jeg ser utroligt meget frem til at komme ud og lære virksomhederne i hele kommunen at kende, og ikke mindst til samarbejdet med de dygtige medarbejdere hos Haderslev Erhvervsråd.

Det rigtige ledervalg

Når Ditte Skjoldemose tiltræder, betyder det samtidig, at formandskabet træder tilbage fra lederrollen. Formand Hans-Jørgen Skovby Jørgensen og næstformand Vibeke Arkil har siden midten af marts delt den daglige ledelse af Haderslev Erhvervsråd, der har stået uden direktør.

– Det har været både spændende og givende at komme så tæt på den daglige drift, og det har været en stor fornøjelse at lære de dygtige og engagerede medarbejdere at kende. Det er et stærkt, dynamisk og sammentømret hold, som vi er overbeviste om, at Ditte er det helt rigtige ledervalg til, siger Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.

Vedlagte foto: Ditte Skjoldemose er ny direktør for Haderslev Erhvervsråd.

For yderligere information kontakt venligst:

Hans-Jørgen Skovby Jørgensen
Formand, Haderslev Erhvervsråd
Telefon: 40 32 36 50
e-mail: hjsj@hjsj.dk