Tilbud til Sønderjyske Fødevareproducenter

Til august starter et pilotprojekt som har til formål at hjælpe og kompetenceløfte mindre sønderjyske fødevareproducenter. HER har sammen med fødevarerådgiver, Kis Thy, matchet lokale virksomheder til pilotprojektet.

Projektet er finansieret af de sønderjyske erhvervsråd og den lokale LAG; som en del af et udviklingsprojekt.

Der forventes at forløbet forankres efter pilotprojektet, hvormed der sendes nyt tilbud ud.

Vil du høre nærmere om projektet og/eller evt. skrives op på en venteliste, så er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Didde Schmidt fra HER på didde@her.dk

Fokus på dig og din virksomhed:

  • Fire formiddage af tre timer sammen med max 6-8 andre virksomheder.
  • Der arbejdes med egen virksomhed under hele forløbet.
  • Mulighed for to timers personlig rådgivning og sparring.

Du bliver bl.a. skarpere på:

  • Sådan finder du dine idealkunder
  • Prissætning – sådan øger du dit overskud
  • Tips og idéer til din markedsføring

Det får du med hjem:

  • Plan for vækst og udvikling i din virksomhed
  • Ny viden og inspiration
  • Udbytterigt netværk med andre fødevarekolleger

Forløbene køres af Kis Thy, som har stor viden og erfaring inden for forretningsudvikling. Hun har fokus på salg, forbrugeradfærd, markedsføring og har de seneste 12 år udelukkende arbejdet med fødevareproducenter og landbruget.
Ved spørgsmål kan Kis kontaktes på kt@soenderjylland.dk

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte:

Billede af Didde Schmidt

Udviklingskonsulent

Didde Schmidt